Kunde
Hunters & Hounds

År
2022

Indeholder
Emballage

Luksusserie til den moderne jæger og hund

Hunters & Hounds er en ny portefølje af produkter, der henvender sig til den moderne jæger og hans trofaste følgesvend. Produkterne højner oplevelsen af at være på jagt, fordi de hver især løser problemer, som de fleste jægere kan relatere til.

Grobowski har udtænkt navn samt skabt logo og visuelt identitet. Vi har designet emballage og produktstander til Hunters & Hounds.

BEHOV

Design af emballage

Kunden havde et ønske om at få skabt en visuel designlinje for de produkter, der var skabt. Det omfattede både et logo samt design af emballagen.

HANDLING

Luksusmærke

Ud fra kundens ønske udarbejdede vi et logo, der taler til den målgruppe, som produkterne er henvendt til. Eftersom produkterne ikke er altafgørende for, at man kan gå på jagt, antages det også, at produkterne udgør en luksus for jægeren og hans hund, og dette tog vi højde for i overvejelserne om udviklingen af designet.

UDBYTTE

Dæmpede farver udstråler eksklusivitet

Resultatet blev et design, der udtrykker samme luksus, som produkterne udgør. Derfor har logoet fået et elegant men stadig simpelt udtryk i farve- og fontvalg. Emballagen taler ind i samme stil med logoet, der går igen, mens de dæmpede farver udstråler eksklusivitet.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Kristine.

Kristine Frandsen — +45 4187 0704kristine@grobowski.dk