Kunde
Horse Doctor

År
2021

Indeholder
Emballage
Navneudvikling
Logo og visuel identitet

Produktserie til pleje af din hest

Horse Doctor er en ny portefølje af produkter, der løser problemer, som for eksempel uønskede insekter og hovbylder på hesten, som de flere hesteejere kender til.

Grobowski har udtænkt navnet for Horse Doctor, og derudover har vi skabt den visuelle identitet, som omfatter logo om emballage.

BEHOV

Design af emballage

Kunden havde et ønske om at få skabt en visuel designlinje for de produkter, der var skabt. Det omfattede både et logo samt design af emballagen.

HANDLING

Den komplette produktserie

Produktserien spænder bredt i, hvilke behov den dækker. Med serien fra Horse Doctor er du derfor godt dækket ind til at løse udfordringer med alt lige fra uønskede insekter til hovbylder. Situationer, som de fleste hesteejere oplever på et tidspunkt. Derfor er målgruppen også tiltænkt alle ryttere, der vil gøre det nemt for sig selv og sikre en god og bred pleje af sin hest, og det har vi forsøgt at afspejle i designet af emballagen.

UDBYTTE

Sæt farve på tilværelsen

Det endelige resultat blev en designlinje, hvor alle de fem produkter har fået hver sin farve og layout, som passer til det specifikke produkt. Eksempelvis er insektsprayen blevet prydet med et layout af små fluer, så forbrugeren ud fra designet hurtigt kan afkode, hvilket behov produktet dækker. De forskellige farver skal afspejle den glæde, som forbrugeren vil opleve ved at købe produkterne. Det gennemgående element på alle produkterne er logoet, der på enkelt og elegant vis skitserer en hest og udtrykker omdrejningspunktet for alle produkterne.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Nanna.

Nanna Saugstrup — +45 6070 5304nanna@grobowski.dk