Kunde
Golfexperten

År
2016 – 2019

Indeholder
Magasiner
Tilbudsaviser
kataloger

Tilbudsaviser og kataloger til Golfexperten

Golf Experten har eksisteret siden 1993 og er i dag Danmarks største butikskæde indenfor golfudstyr- og beklædning.

Golf Experten består af otte butikker, en stor webshop og en kundeklub med flere end 70.000 medlemmer, som hver dag servicerer en masse golfpassionerede danskere.

BEHOV

Et helt nyt udtryk

Golf Experten havde behov for et flot og overskueligt design til deres tilbudsaviser og kataloger, som kunne appellere til målgruppen. Derudover havde Golf Experten behov for professionel grafisk hjælp til en række andre grafiske produkter.

HANDLING

Bedre overblik

Grobowski har for Golf Experten designet en lang række tilbudsaviser og kataloger til husstandsomdeling samt et større B2B-katalog. Katalogerne har fokus på den aktuelle sæson og Golf Expertens gode service, mens formålet har været at styrke katalogerne som salgsfremmende kanal. Vi har desuden lavet forskellige grafiske produkter til Golf Expertens SoMe og hjemmeside.

UDBYTTE

Fremmer salget

Golf Experten fik optimeret designet af deres tilbudsaviser og kataloger, som har været med til at fremme salget af golfudstyr- og beklædning. De grafiske produkter har fået et professionelt udtryk, der taler direkte til målgruppen.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Kristine.

Kristine Frandsen — +45 4187 0704kristine@grobowski.dk