Kunde
Fazer

År
2019

Indeholder
Logo og visuel identitet
Udvikling af spil

Sjovt familiespil til Dumle

Den populære Dumle-karamel har rigtig mange år på bagen, og selvom den kommer fra Fazer, som har sin oprindelse i Finland, så er de lækre chokoladesnacks virkelig populære i Danmark. Og det er ikke uden grund. Chokolade og karamel udgør nemlig tilsammen den perfekte kombination.

Grobowski har udviklet og designet Dumle Jungle, som er et klassisk brætspil. Twistet i Dumle Jungle er, at man dyster om de lækre Dumle. Du kan enten tage Dumle fra din sidemand, miste Dumle eller vinde spillet og få en masse Dumle. Et sjovt spil for hele familien. Grobowski har desuden lavet film til SOME samt designet stander til spillet, så det tager sig flot ud i butikkerne.

BEHOV

Aktivering af kunder

Fazer havde et ønske om at fremstille et produkt, der kunne aktivere deres kunder, og som samtidig kunne inkludere Dumle-karameller. Og her kom vi ind i billedet som grafisk partner.

HANDLING

Udvikling af konceptet

Fazer havde selv leget med idéen om at lave et brætspil, og den idé arbejdede vi videre på. Udover at designe det visuelle udtryk på spillet har vi også varetaget opgaven om at udvikle spillets koncept og regelsæt.

UDBYTTE

Lad jagten på Dumle begynde

Resultatet blev et Dumle Jungle brætspil, der aktiverer hele familien. Alt du skal bruge for at begive dig ud i Dumle Junglen er en skål Dumle, og så kan jagten på karamellerne begynde.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk