Brugervenlig app for DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med 11.000 studerende og 6.000 medarbejdere. Universitetet er verdensanerkendt for sin forskning, tværfaglighed og samarbejder.

Nu er DTU også kendt for at have en verdensklasse app, der giver de studerende en masse brugbare informationer med få klik. Vi har nemlig hjulpet DTU med at lancere en ny app til alle universitetsstuderende.

BEHOV

Hjælp de studerende godt på vej

DTU havde behov for at lancere en app målrettet de studerende, så man over tid kunne samle en masse af de informationer, som de studerende har brug for. Det var samtidig vigtigt, at appen fulgte DTU’s overordnede designlinje.

HANDLING

Nemt og bekvemt overblik

Appen giver blandt andet mulighed for at se alle menuerne på universitetets spisesteder. Der er også en smart kortfunktion, så man via appen kan blive guidet rundt til de forskellige møderum, spisesteder, auditorier og meget andet.

UDBYTTE

Alt lige ved hånden

DTU’s nye app har gjort livet endnu nemmere for universitetets mange studerende, som nu har mange nyttige informationer om deres uddannelsessted lige ved hånden. Alt sammen med et skarpt blik for at følge DTU’s visuelle udtryk, så appen er blevet en naturlig forlængelse af universitetets øvrige platforme.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk