Kunde
AGF

År
2021

Indeholder
Magasiner
iPaper

Bæredygtighedsrapport til Byens Hold

AGF er byens stolte fodboldhold med mange store titler gennem tiden. Byens Hold betyder noget for mange mennesker, og med en stor platform følger et stort ansvar.

Netop derfor ønsker AGF at inspirere og påvirke lokalsamfundet i en mere bæredygtig retning. Det betyder blandt andet, at man laver affaldssortering på stadion, drives af grøn strøm, og at spillertrøjerne er fremstillet af 100 % genanvendte materialer.

BEHOV

Grønt foregangseksempel i fodboldbranchen

AGF har sat mange initiativer i gang for at sikre en bæredygtig profil som fodboldklub, mens ønsket samtidig er at inspirere andre til at følge samme retning. Derfor havde AGF behov for at få udarbejdet en digital rapport, som fortæller om fodboldklubbens mange grønne initiativer.

HANDLING

Digital rapport som platform for storytelling

Grobowski har indgået i et tæt samarbejde med AGF i forbindelse med layout af en rapport om klubbens mange tiltag inden for bæredygtighed. Resultatet blev en digital rapport på 58 sider, der illustrerer AGF’s mange ansvarlige initiativer for en grønnere fremtid.

UDBYTTE

Inspiration for andre

Med den digitale rapport fik AGF skabt et produkt, hvor alle de gode fortællinger om bæredygtighed kunne foldes ud og på den måde være med til at inspirere andre. Blandt andet historier om AGF-tøj, der gør gavn i Congo, og om fadøl der bliver til håndsprit.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring eller skriv til Peder.

Peder van der Schaft — +45 3022 3344peder@grobowski.dk