Nu har du mulighed for at udfolde din kreativitet og få praktisk erfaring med journalistik og kommunikation i en unik praktikstilling. Vi søger nemlig en energisk praktikant til efteråret 2021, der vil prøve kræfter med både madmediet Smag Aarhus, kulturmagasinet Aarhus Panorama og bureauet Grobowski.

Kommunikations- og designbureauet Grobowski driver madmediet Smag Aarhus og det lokale kulturmagasin Aarhus Panorama. Som praktikant hos os får du derfor mulighed for at producere en masse spændende artikler til begge medier.

Grobowski hjælper vi derudover vores kunder med grafisk design, konceptudvikling, webløsninger, PR, kundemagasiner og meget mere. Du får med andre ord en helt unik mulighed for at opnå erfaring inden for forskellige kommunikationsopgaver. Alt sammen i et arbejdsmiljø, hvor der er masser af plads til læring og sparring undervejs.

Til daglig holder vi til i et af Vestergades charmerende bindingsværkshuse, hvor du naturligvis får stillet dit eget skrivebord og arbejdscomputer til rådighed i kreative og inspirerende rammer blandt journalister, grafikere og marketingspecialister.

 

Vi søger en person

 • Med journalistisk eller kommunikationsfaglig baggrund, der føler sig hjemme foran tastaturet og elsker at lege med ord.
 • Der har erfaring med at skrive artikler inden for forskellige genrer, som fx nyheder, portrætter eller reportager.
 • Der trives ved at arbejde selvstændigt og struktureret med varierende opgaver.
 • Der eventuelt har erfaring med SoMe eller video/fotografi – det er et plus, men ikke et krav.

Dine opgaver bliver

 • Indholdsproduktion til medierne Smag Aarhus og Aarhus Panorama – både til web og tryk.
 • Indholdsproduktion til avistillæg for Århus Stiftstidende.
 • Indholdsproduktion til kundemagasiner for forskellige virksomheder.
 • Ad hoc-opgaver med research, interviews og tekstproduktion til fx hjemmesider og grafiske produkter.

I et praktikforløb hos os

 • Opnår du bred praktisk erfaring inden for journalistik og kommunikation.
 • Får du en værdifuld indsigt i hele processen med at arbejde både redaktionelt og kommercielt.
 • Indgår du i et inspirerende og inddragende arbejdsmiljø, hvor du oplever en høj grad af tillid under ansvar.

Praktikperioden
Praktikperioden finder som udgangspunkt sted med start fra august og 4-6 måneder frem. Vi er naturligvis indstillede på at være fleksible i forhold til dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er som udgangspunkt ulønnet, men derimod meritgivende i forbindelse med dit studieforløb. Du får desuden gratis frokost.

Ansøgningsfrist
Send venligst din ansøgning til emilie@grobowski.dk snarest muligt, men senest onsdag den 24. marts. Vi indkalder løbende til samtaler. Vedhæft en motiveret ansøgning på en halv til hel side, dit CV og et udvalg af relevante artikler fra din portfolio. Ved uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Emilie Kristensen-McLachlan, som træffes på 31 48 05 31 eller emilie@grobowski.dk.