Skip to main content

Bliv en del af holdet

Nu har du mulighed for at udfolde din kreativitet og få praktisk erfaring med journalistik og kommunikation i en unik praktikstilling. Vi søger nemlig en energisk praktikant til efteråret 2022, der vil prøve kræfter med både madmediet Smag Aarhus og bureauet Grobowski.

Hos kommunikations- og designbureauet Grobowski har vi fart på. Vi driver madmediet Smag Aarhus, og derudover hjælper vi spændende kunder med tekstforfatning, grafisk design, konceptudvikling, webløsninger, PR, kundemagasiner og meget mere.

Som praktikant hos os får du med andre ord en helt unik mulighed for at opnå erfaring inden for forskellige journalistiske og kommunikative opgaver. Alt sammen i et arbejdsmiljø, hvor der er masser af plads til læring og sparring undervejs.

Til daglig holder vi til i et af Vestergades charmerende bindingsværkshuse, hvor du naturligvis får stillet dit eget skrivebord og arbejdscomputer til rådighed i kreative og inspirerende rammer blandt journalister, grafikere og marketingspecialister.

Vi søger en person

 • Med journalistisk eller kommunikationsfaglig baggrund, der føler sig hjemme foran tastaturet og elsker at lege med ord.
 • Der har erfaring med at skrive artikler inden for forskellige genrer, fx nyheder, portrætter og baggrund.
 • Der trives ved at arbejde selvstændigt og struktureret med varierende opgaver inden for både journalistik og kommunikation.
 • Der kender til og eventuelt har erfaring med at arbejde med sociale medier.
 • Der gerne har erfaring med video/fotografi – det er et plus, men ikke et krav.

Dine opgaver bliver

 • Indholdsproduktion til Smag Aarhus: Redaktionelle artikler, opslag på sociale medier, betalte samarbejder etc.
 • Indholdsproduktion til avistillæg for Århus Stiftstidende.
 • Ad hoc-opgaver med research, interviews og tekstproduktion til fx hjemmesider, grafiske produkter og indholdsproduktion til kundemagasiner.

I et praktikforløb hos os

 • Opnår du bred praktisk erfaring inden for journalistik og kommunikation.
 • Får du en værdifuld indsigt i hele processen med at arbejde både redaktionelt og kommercielt.
 • Indgår du i et inspirerende og inddragende arbejdsmiljø, hvor du oplever en høj grad af tillid under ansvar.

Praktikperioden
Praktikperioden finder som udgangspunkt sted med start fra august og 4-6 måneder frem. Vi er naturligvis indstillede på at være fleksible i forhold til dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, men derimod meritgivende i forbindelse med dit studieforløb. Du får gratis frokost.

Ansøgningsfrist
Send venligst din ansøgning til louise@grobowski.dk snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Vedhæft en motiveret ansøgning på en halv til hel side, dit CV og et udvalg af relevante artikler fra din portfolio. 

Ved uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Louise Sejr Højmark på mail eller tlf. +45 31357050.