For anden gang har Grobowski stået for produktionen af Århus Lærerforenings magasin MANDAT. Magasinet skal bidrage med en faglig relevans og identitet hos foreningens medlemmer, der primært består af folkeskolelærere i Aarhus Kommune.

Hos Grobowski har vi netop begået den nyeste udgave af magasinet MANDAT, som trykkes i et oplag på 3.000 stk. og distribueres på Aarhus Kommunes folkeskoler. Vi står bag designet samt den grafiske opsætning af magasinet. Derudover har vi spillet en stor rolle i den journalistiske indholdsproduktion og det redaktionelle arbejde.

Indholdet tæller blandt andet et større interview med filminstruktør Nils Malmros, en artikel om livet som nyuddannet folkeskolelærer samt en tendenshistorie om robotteknologi og programmering i folkeskolen. Læs mere i magasinet MANDAT her.

Brug for et nyt design til dit magasin eller medlemsblad? Læs mere om, hvordan du kan styrke din organisation med et magasin – eller book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Giv et kald til Peder van der Schaft på 30 22 33 44 eller Hans Læsø på 25 78 88 85.