Vi har for trejde gang stået bag produktionen af Århus Lærerforenings magasin MANDAT, som distribueres til foreningens medlemmer bestående af folkeskolelærere i Aarhus Kommune.

Hos Grobowski har vi netop begået den nyeste udgave af magasinet MANDAT, som trykkes i et oplag på 3.300 styk. Vi står bag den grafiske opsætning af magasinet, mens vi har indgået i det redaktionelle arbejde og bidraget med journalistisk produktion af en række artikler.

Indholdet tæller blandt andet et interview med tv-kokken Anne Hjernøe, en artikel om elitesportselever i folkeskolen, en voxpop med lærere, en artikel om sorgramte børn, en infografik om hjernens udvikling samt en artikel om mobilfrie skoler. Læs mere i magasinet MANDAT her eller se vores fulde case om MANDAT her.

Brug for et nyt design til dit magasin eller medlemsblad? Læs mere om, hvordan du kan styrke din organisation med et magasin – eller book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Hør nærmere ved at kontakte Peder van der Schaft på 30 22 33 44 eller Hans Læsø på 25 78 88 85.