Et nyt avistillæg om Black Friday og den søde juletid er landet på gaden. Århus Stiftstidende og Aarhus City Forening er afsendere, og hos Grobowski har vi stået bag indholdsproduktionen.

Vi har produceret guides om nye butikker og spisesteder, anbefalinger til julegavekøb samt artikler om byens mange julearrangementer- og markeder. Vi har interviewet borgmesteren om juletræstændingen på Rådhuspladsen samt byens mange kulturinstutioner, som markerer julen på hver deres måde.

Resultatet af artikelproduktionen blev et større avistillæg på 40 sider, som skal være med til at inspirere op mod 155.000 læsere, der søger mod Aarhus City til både Black Friday og julegaveshopping.

Grobowski har produceret journalistisk indhold af høj kvalitet til både vores efterårsmagasin 'Smilets By' samt vores Black Friday og julemagasin, som vi begge udgiver i samarbejde med Århus Stiftstidende. Fælles for Grobowskis arbejde er, at de altid leverer velproducerede tekster, udviser et stort overblik og har en stærk sans for rettidig omhu. Vi har derfor været rigtig glade for vores samarbejde.

Marie Bebe StaalMarketingkoordinator, Aarhus City Forening

Brug for professionel rådgivning til din næste journalistiske produktion? Læs mere om vores kompetence på området – eller book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Hør nærmere ved at kontakte Peder van der Schaft på 30 22 33 44.