Stillingen er nu besat.

Vi søger lige nu en grafisk designer/art director, som kunne tænke sig at blive en del af et kreativt bureau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du får stor indflydelse på din hverdag og de projekter, du arbejder på.

Som designer hos Grobowski medfølger et stort ansvar, dine opgaver vil spænde bredt, og idéudvikling vil være en naturlig del af dine arbejdsopgaver.

Vi forestiller os
//  at du enten er et stort talent, nyklækket fra en videregående grafisk uddannelse eller har nogle års erfaring, enten som freelancer, selvstændig eller i en lignende stilling.

//  at du kan de gængse grafiske programmer, Illustrator, Indesign og Photoshop til fingerspidserne. Er du velbevandret i andre programmer, er det en klar fordel.

Dine opgaver
//  vil strække sig over klassisk bureauarbejde såsom logo- og identitetsdesign, layout- og magasinopsætning til app- og webdesign.

//  kan du udrette små mirakler i fx After Effects, er det et absolut plus i din ansøgning.

Om os
Grobowski er et passioneret design- og kommunikationsbureau bosiddende i Aarhus midtby.

I Grobowski har vi mange hatte på, ikke bogstaveligt talt, det vil nemlig se fjollet ud, men vi kan meget. Det kan vi, fordi det kræves af os som et mindre bureau, men også fordi vi ikke kan lade være med at udfordre os selv og søge nye kompetencer.

Hos os går det hurtigt, og der er ikke langt fra tanke til handling. I Grobowski er der højt til loften, og tonen er uformel. Vores mantra for kunder og samarbejdspartnere er: Som at komme hjem til en god ven. En filosofi vi vægter højt i hverdagen.

I det daglige er vi 5-6 personer på bureauet, hvor vi løbende arbejder sammen med det samme antal freelancere. Vi løser opgaver for blandt andre Bone’s Restauranter, Aarhus Kommune, Det Etiske Råd, Skov, Bazar Vest, Jyllands-Posten, EG og mange flere, og så står vi bag byens citymagasin Aarhus Panorama.

Vi leder efter dig, der
//  er selvkørende, idérig og tager ansvar

//  er passioneret designer og kender dit håndværk til perfektion
//  arbejder på et kreativt og teknisk højt niveau
//  værdsætter et godt fællesskab
//  trives ved møder, workshops og daglig kundekontakt
//  kan fremvise minimum 3 projekter, som du er særligt stolt af

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Hurtigst muligt

Stilling
Fuldtid. 37 timer pr. uge.

Løn
Fast løn forhandles

Er det dig, vi søger?
Hvis det kunne være dig, så lad os endelig høre fra dig! Vi er mest interesserede i at se dit CV og din portfolio med udvalgt arbejde, så start venligst med at sende det. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Hans Læsø på 25 78 88 85. Send din ansøgning til hej@grobowski.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.