Skip to main content

Tilknyt os som professionel redaktion

Velfortalte og væsentlige historier kan påvirke beslutningstagere og flytte meninger. Men det er ikke altid, at der er tilstrækkeligt med interne ressourcer til at identificere og formidle historierne. Hos Grobowski har vi lang erfaring med journalistisk indholdsproduktion for mediehuse og interesseorganisationer, hvor vi er tilknyttet som ekstern redaktion.

Er du for eksempel ansvarlig for et medlemsblad i din virksomhed eller redaktør på et medie, kan du aflaste din organisation ved at trække på vores brede kompetencer inden for det journalistiske håndværk.

Vi har blandt andet produceret journalistisk indhold for JP Aarhus og Århus Stiftstidende, som tæller en række større avistillæg. Hertil producerer vi også artikler til medlemsbladet MANDAT for Århus Lærerforening.

Vi rådgiver, idéudvikler og producerer velfortalte journalistiske historier i tæt samarbejde med dig. Vi står for kildekontakt, research og interviews. Med andre ord kan vi agere som en selvkørende ekstern redaktion, der leverer kvalitetsindhold direkte til dine kanaler. Altid med rettidig omhu – for som journalister har vi naturligvis sans for at overholde deadlines.

Har du lyst til at høre mere om tekstforfatning? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Alexander er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!