Skip to main content

Lad os blive din professionelle redaktion

Velfortalte og væsentlige historier kan påvirke beslutningstagere og flytte meninger. Men det er ikke altid, at de interne ressourcer er tilstrækkelige i forhold til at løfte opgaven med tekstforfatning, så de rette historier kan blive identificeret og formidlet.

Hos Grobowski har vi lang erfaring med indholdsproduktion for mediehuse og interesseorganisationer, hvor vi er tilknyttet som ekstern redaktion. Er du for eksempel ansvarlig for et medlemsblad i din virksomhed eller redaktør på et medie, kan du aflaste din organisation ved at trække på vores brede kompetencer inden for det journalistiske håndværk.

Din eksterne redaktion for kvalitetsindhold

Vi rådgiver, idéudvikler og producerer velfortalte journalistiske historier i tæt samarbejde med dig. Vi står for kildekontakt, research og interviews. Med andre ord kan vi agere som en selvkørende ekstern redaktion, der leverer kvalitetsindhold direkte til dine kanaler.

Har du lyst til at høre mere om tekstforfatning? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Alexander er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!

    Ja tak, ring mig op!

      Tekstforfatning