Skip to main content

Få værdifuld synlighed i medierne med effektiv PR

Alle virksomheder har behov for omtale og synlighed. For at ramme mediernes spalter kræver det gode historier og godt håndværk, og det leverer vi hos Grobowski. Vi kan hjælpe din virksomhed med at få jeres budskaber på mediernes dagsorden, så de når ud til vigtige beslutningstagere, der følger mediedækningen for netop din branche.

Resultater kommer kun gennem vedholdenhed og en faglig sans for den gode historie. Vi tror så meget på egne evner, at vi tilbyder en prismodel, hvor 75 % af vores honorar kun bliver udbetalt, hvis din historie finder vej til medierne.

Vi kalder det ’no cure – low pay’. Når vi går i gang, betaler du et mindre opstartshonorar på kr. 3495. Herefter betaler du kun, når vi skaffer dig omtale i pressen. Bliver din historie ikke omtalt, betaler du ikke. Så simpelt er det. På den måde garanterer vi, at vores kunder får omtale. Vi er afhængige af at opnå resultater, og vi går derfor altid et ekstra skridt for at få vores kunders historie i hus.

Lad os hjælpe dig – og prisen er også positiv!
Vi tror så meget på egne evner, at vi tilbyder en prismodel, hvor 75 % af vores honorar kun bliver udbetalt, hvis din historie finder vej til medierne. Vi kalder det ’no cure – low pay’. Når vi går i gang, betaler du et mindre opstartshonorar. Herefter betaler du kun, når vi skaffer dig omtale i pressen. Bliver din historie ikke omtalt, betaler du ikke. Så simpelt er det. Læs mere om vores PR-model her.

Har du lyst til at høre mere om PR? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Alexander er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!