Skip to main content

Opnå målbare resultater gennem online markedsføring

Markedsføring handler om at være synlig, hvor dine kunder er. Vores forbrugsmønstre og medievaner bliver kun mere digitale, og derfor bør alle virksomheder have et stærkt fokus på online markedsføring.

En bred vifte af online kompetencer
Hos Grobowski hjælper vi flere af vores kunder med markedsføring via blandt andet Google Ads, sociale medier, gamification og e-mail marketing. Alle er effektive kanaler til at sprede dine salgsbudskaber, som vi kan administrere eller rådgive dig om.

Engager din målgruppe med gamification
Hvem kan ikke lide at konkurrere om muligheden for at vinde en attraktiv præmie? Spil er et effektivt element i markedsføringskampagner, hvor mange virksomheder har fået øjnene op for at bruge gamification til at engagere deres målgruppe. Gamification er en oplagt løsning på at skaffe leads til nyhedsbreve og følgere på sociale medier.

Målbare resultater
Et aspekt er selve markedsføringen, at andet aspekt er at måle og løbende evaluere på resultaterne. Det kan vi løse ved hjælp af værktøjer som fx Google Analytics og Facebook Business Manager. Vi kan med andre ord hjælpe dig med næsten alle dele af din online markedsføring.

Har du lyst til at høre mere om online markedsføring? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Peder er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!

    Ja tak, ring mig op!

      App og kampagne til Danske Regioner