Skip to main content

Efterlad et godt førstehåndsindtryk med et skarpt og brugervenligt website

Din hjemmeside er det første indtryk, mange får af din virksomhed. Det er her, du fanger din kundes nysgerrighed, hvor nysgerrighed bliver til interesse. Din hjemmeside skal appellere til din målgruppe, og derfor er det vigtigt, at du overvejer designet nøje.

De retter farver, fonte, billeder og illustrationer er utroligt vigtige. Med det rette sammenspil giver de tilsammen et professionelt og troværdigt udtryk.

Når det gælder indholdet på dit website, er det vigtig, at du ikke skyder med spredehagl. I stedet skal du tænker over, hvilke informationer der er vigtigst for netop de personer, du henvender dig til. På den måde sikrer du, at du ikke forvirrer brugerne.

Det er en vigtig prioritering at vælge indholdet på dit website med omhu. For på den måde får du en brugervenligt website, og det er en afgørende forudsætning for at tiltrække nye kunder.

Det er samtidig vigtigt, at dit website er responsivt. Med andre ord, at det er optimeret til alle enheder. På den måde står dit website knivskarpt på både desktops, tablets, mobil og i alle browsere, så du kunderne bedst muligt på de platforme, de anvender.

Har du lyst til at høre mere om hjemmesider? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Henrik er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!