Skip to main content

Opnå målbare resultater med online markedsføring

Markedsføring handler om at være synlig, hvor dine kunder er. Vores forbrugsmønstrer og medievaner bliver kun mere digitale, og derfor bør alle virksomheder have et stærkt fokus på online markedsføring.

En bred vifte af online kompetencer
Hos Grobowski hjælper vi flere af vores kunder med markedsføring via Google Ads, sociale medier, gamification eller gennem e-mail marketing. Alle er effektive kanaler til at sprede dine salgsbudskaber, som vi kan administrere eller rådgive dig om. Vi kan også producere SEO-tekster til dit website, så du optimerer din synlighed i diverse online søgemaskiner.

Engager din målgruppe med gamification
Kan du også lide et godt spil med mulighed for at vinde en attraktiv præmie? Så er du bestemt ikke den eneste. Faktisk er spil et effektivt element til markedsføringskampagner, hvor mange virksomheder har fået øjnene op for at bruge gamification til at engagere deres målgruppe. Gamification er en oplagt løsning på at skaffe leads til nyhedsbreve og følgere på sociale medier.

Målbare resultater
Et aspekt er selve markedsføringen, at andet aspekt er at måle og løbende evaluere på resultaterne. Det kan vi løse ved hjælp af værktøjer som fx Google Analytics og Facebook Business Manager. Vi kan med andre ord hjælpe dig med alle dele af din online markedsføring.

Har du lyst til at høre mere om apps og online markedsføring? Lad os tage en uforpligtende snak – det koster ikke noget. Peder er klar til at ringe dig op.

Ja tak, ring mig op!