Kunde
Dansk IngeniørService

År
2016

Omtale
Børsen
www.borsen.dk

Dansk IngeniørService på forsiden af Børsen

Med tre nyetablerede kontorer i USA satser Dansk IngeniørService på et nyt marked for offshore vindenergi.

Danmark er en førende nation inden for vindenergi, og vi så hurtigt det brede perspektiv i historien. Vindbranchens potentiale i USA er enormt, og historien er derfor væsentlig for en lang række aktører i den danske industri.

Med den rette kombination af aktualitet, perspektiv og en skarp vinkling blev nyheden bragt som forsidehistorie i Børsen.

Kunde
Attention Design

År
2016

Omtale
Børsen
www.børsen.dk

Designvirksomheden Attention Design kom i Børsen

Design- og udviklingshuset Attention Design har hjulpet støvsugerproducenten Nilfisk med at udvikle en ny støvsugermodel, der har vundet en række designpriser.

Attention Design ønskede at udbrede budskabet om, at endnu flere virksomheder bør satse mere på strategisk design, når de udvikler nye koncepter og produkter.

Vi hjalp Attention Design med at få budskabet ud i medierne. Det resulterede i en artikel i Børsens trykte weekendavis samt en digital udgave af artiklen på Børsens hjemmeside.

Kunde
Silvan

År
2017

Omtale
Berlingske Business
Jyllands-Posten
www.børsen.dk

Silvan i Børsen, JP og Berlingske

Silvan blev i september opkøbt af den tyske kapitalfond Aurelius Group. Overgangen til de nye ejere bød på en række nye tiltag. Blandt andet visionen om at åbne flere nye butikker tættere på kunderne, et øget varesortimentet og et større fokus på e-handel.

Historien om overgangen til de nye ejere ville Silvan gerne fortælle i de landsdækkende medier, og det hjalp vi dem med.

Presseaktiviteten resulterede blandt andet i to trykte artikler i Jyllands-Posten og Berlingske Business, som også blev publiceret digitalt. Derudover fik vi bragt en stor artikel på Børsens website samt massiv omtale i relevante fagmedier.

Kunde
PlusIce

År
2018

Omtale
Berlingske
Berlingske Business
Berlingske Facebook

PlusIce fik stor omtale i Berlingske

Landets største producent af isterninger, PlusIce, rider på bølgen af danskernes øgede efterspørgsel på convenience-produkter. Gennem vores research fik vi dokumenteret, at salget af nemme og bekvemme produkter, som eksempelvis isterninger og færdigretter, er syvdoblet inden for de seneste syv år.

Historien om den stigende forbrugertendens fandt Berlingske Business interessant, og vores presseaktivitet for PlusIce resulterede dermed i en større artikel bragt i det landsdækkende erhvervsmedie. Både som en stor opslagsartikel i Berlingskes hovedavis samt på deres website med 670.000 besøgende hver måned og som opslag på deres Facebook-side med over 225.000 følgere.

Kunde
Carsten Graff og Niels Stokholm

År
2016

Omtale
Aftenshowet DR1
Politikens Spis & Bo
www.politiken.dk

Aftenshowet og forsiden af Politikens Spis & Bo

En aktuel bogudgivelse, blåstempling fra landets stjernekokke og et øget salg af biodynamiske råvarer skabte fundamentet for fortællingen om Niels Stokholm.

Gennem en målrettet PR-indsats fik vi fortalt historien om Niels Stokholm i alt fra nationalt tv- og radio over fagblade til lokale- og landsdækkende dagblade.

Medieomtalen tæller blandt andet et stort tv-interview i Aftenshowet på DR1 samt et forsideportræt i Politikens avistillæg Spis & Bo, der på udgivelsesdagen blev den mest læste historie på Politikens hjemmeside.

Kunde
Mafcon

År
2018

Omtale
Licitationen
Århus Stiftstidende
Horsens Folkeblad
Randers Amtsavis

Mafcon på forsiden af Licitationen

Virksomheden Mafcon hjælper det danske erhvervsliv med at tilknytte medarbejdere på distancen. Især fra lande som Ukraine og Hviderusland, som årligt uddanner otte gange så mange ingeniører som Danmark.
En prognose viser, at vi i Danmark kommer til at mangle 6.500 civil- og diplomingeniører. Budskabet fra Mafcon til erhvervslivet er derfor at overvinde de kulturelle barrierer, fordi udlandet er en indlysende løsning på den akutte ingeniørmangel herhjemme.

Netop den historie fandt flere medier interessante gennem vores presseindsats. Det blev blandt andet til en forsidehistorie på byggeriets dagblad Licitationen samt en række lokale og regionale medier som blandt andet Århus Stiftstidende, Horsens Folkeblad og Randers Amtsavis.

Kunde
Lomax

År
2017

Omtale
Børsen
Computerworld

Lomax fik stor omtale i Børsen

Kun hver fjerde danske virksomhed satser på onlinehandel, mens tre ud af fire indkøbere i erhvervslivet anvender onlinehandel. Lomax er en af de virksomheder, der har haft stor succes med at digitalisere deres handel, og de er i dag blandt landets bedste B2B-virksomheder på nettet. 83 % af alle deres ordrer kommer fra e-handel, og gennem de seneste 14 år har virksomheden haft en indtjeningsvækst på hele 1300 procent. Lomax har ramt det helt rigtige segment, og med en fortsat vækst ville virksomheden gerne dele historien med resten af markedet.

Lomax kontaktede derfor Grobowski, og vi hjalp dem med presseaktiviteten. For at producere pressematerialet har vi researchet relevant data fra både Dansk Industri, Danmarks Statistik og DIBS, som kunne underbygge historiens pointer. Presseaktivteten resulterede i en helsides artikel i Børsen og en omtale på fagmediet Computerworld.

Den positive mediedækning fik blandt andre den adm. direktør for Foreningen for Dansk Internethandel, Niels Ralund, til at dele artiklen i sit netværk på LinkedIn med sine 25.375 følgere. Det resulterede samtidig i en invitation af Lomax’ adm. direktør Kenneth Borup som taler ved deres kommende e-handelskonference. Et godt eksempel på, hvordan troværdig mediedækning hurtigt kan sprede positive ringe i vandet blandt erhvervslivets meningsdannere og beslutningstagere.

Kunde
SAHL Arkitekter

År
2016

Omtale
Århus Stiftstidende

SAHL Arkitekter med opslagsartikel i Århus Stiftstidende

Der er byggeboom i Danmarks næststørste by. Især centrum af Aarhus er inden for de seneste år blevet fortættet med flere høje bygninger.

SAHL Arkitekter er selv en stor del af byggeprojekterne i bymidten. Men arkitektfirmaets påstand er, at mange af yderområderne i Aarhus bliver overset af byens bygherrer og lokalpolitikere. SAHL Arkitekter ønskede derfor lokalmediernes fokus på problemstillingen.

Vi fik historien i Århus Stiftstidendes søgelys, som sendte både journalist og fotograf på rundtur i byens øde områder med SAHL Arkitekter.

Kunde
Mafcon

År
2017

Omtale
Børsen
Lederidag.dk

Mafcon i Børsen og nyhedsbrev til landets ledere

De seneste år har det danske erhvervsliv oplevet stor mangel på kompetente ingeniører. Som en løsning på udfordringen hjælper virksomheden Mafcon erhvervslivet med at rekruttere ingeniører i Østeuropa.

Rekrutteringen fra udlandet ville Mafcon gerne fortælle i medierne, så flere virksomheder kunne få øjnene op for den service, de udbyder.

Vi hjalp Mafcon med at udbrede budskabet. Det resulterede blandt andet i en stor artikel i Børsen samt en artikel i fagmedier i Lederidag.dk, som hver dag udsender et nyhedsbrev til mere end 8.000 beslutningstagere i erhvervslivet.

Ønsker du også at nå mediernes søgelys med dine historier, står vi gerne klar til at rådgive din virksomhed. Kontakt os på 20 76 28 54 for at høre mere.

Alexander Loft Birkmose
Journalist + PR
alexander@grobowski.dk