Nogle kunder vælger hele pakken, andre vælger måske bare at få hjælp til en enkelt ting.

I Grobowski har vi efterhånden erfaring med at lave det meste. Det største vi har lavet er landsdækkende kampagner, det mindste er måske et logotryk på en kuglepen, det mærkeligste var 5.000 yo-yo’er i træ, det sjoveste en reklamefilm for Region Syddanmark og sådan kan vi blive ved.

Vi elsker at blive udfordret. Det er derfor vi tager vores tøj på om morgenen og går på arbejde med et smil. Alsidige opgaver holder os skarpe på teknologi, vores kunders kunders købsvaner og meget andet. En ting er sikkert, uanset opgavens omfang, er vi 110% dedikerede til din opgave.

Vi kan hjælpe dig med

At skabe resultater inden for disse discipliner.
Idé og Koncept

Vi ved, at den gode idé ikke kommer ud af den blå luft, men derimod bliver drevet af passion og kreativitet. Derfor indgår vi altid i en brainstorm sammen med dig, hvor idéen til det helt rette koncept skal findes. For vi ved, at idéer trives bedst imellem mennesker med en passion for et godt produkt.

Vi har skræddersyet koncepter for blandt andre Gasthaus, Aarhus Panorama og Loco.

Visuel Identitet

Hvordan vil du genkendes? Vi hjælper dig med at kreere en visuel identitet, der tager udgangspunkt i din virksomheds profil. På den måde skaber vi sammen et unikt brand, der begejstrer – uanset om det er gennem print, web eller sociale medier. Vi har flere års erfaring med grafisk design for private såvel som offentlige organisationer.

Se vores løsninger for Det Etiske Råd, Bone’s Restauranter, Red Barnet Ungdom og Inuacare, som vi blandt mange andre har skabt visuelle identiteter for.

Tryksager

Til trods for at vi går digitale tider i møde, spiller tryksager stadig en enorm rolle. Grobowski hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed med et fysisk medie, om så der er tale om et magasin, menukort, visitkort eller en flyer. En unik måde hvorpå du kan skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Vi elsker tryksager. Det samme gør disse kunder, som alle har et stort flow i print: Bone’s Restauranter, Aarhus Kommune, VisitHerning og Aarhus Panorama.

Websites

Hvad er en virksomhed uden en online tilstedeværelse? En af de bedste måder, hvorpå man kan brande din virksomhed, er gennem et responsivt og veldesignet website, hvor brugeroplevelsen er i højsædet. Hos os får du hjælp til at opsætte et website lige fra programmering til design, der nemt tilgås i WordPress eller et andet CMS-system.

Vi har designet Bone’s Restauranter, Red Barnet Ungdom, Skov, Det Etiske Råd og Aarhus Panoramas hjemmesider.

App’s

Danskerne bruger månedligt 37 timer på at navigere rundt i apps, og de mest populære apps er oftest de mest brugervenlige. Vi hjælper dig med at skabe den perfekte applikation.

Vi har designet en hel del app’s for kunder som EuroPark, Krifa, Danske Regioner, Region Syddanmark, Region Sjælland, KLF, DCUM, iKontrol og mange flere. App’en Akuthjælp som vi designede for Danske Regioner er hentet ned på flere end 750.000 telefoner!

Strategi og Medieplanlægning

Alt for mange undervurderer vigtigheden af at agere strategisk for at en kampagne bliver succesfuld. Det gælder både, når man arbejder med sociale og traditionelle medier. I Grobowski hjælper vi dig med planlægning af kampagner og håndtering af medierne med udgangspunkt i, hvad du vil, og hvor du vil hen med din virksomhed.

I samarbejde med Region Syddanmark og Rambøll formede vi kampagnen Syddanske Dage fra tidlig opstart med medieindkøb. I forbindelse med bogudgivelsen om Niels Stokholm planlagde vi nøje hvilke medier vi ville gå efter, hvor Aftenshowet på DR1 og Politikkens Spis og Bo stod højt på listen.

PR og Kommunikation

Har du en god historie at fortælle? Tilstedeværelse i medierne har enorm indflydelse på din virksomheds image udadtil. Men alt handler om indhold og timing. Med vores gennemgående kendskab til medielandskabet sørger vi for, at din historie bliver fortalt bedst muligt.

I Grobowski har vi en hel særlig tilgang til PR. Læs om vores ‘No cure, low pay’-model.

Vi har blandt andet skaffet Dansk Ingenør Service på forsiden af Børsen og skabt omtale til Attention Group i avisen.

Tekstforfatning og Journalistik

Mangler du hjælp til at skrive produkttekster, advertorials eller indhold til din journalistiske publikation? Uanset om du har en god historie eller blot har brug for at sælge dit produkt, hjælper Grobowski dig på vej med at skabe godt indhold, der er fangende, velskrevet og søgemaskineoptimeret.

Med afsæt i vores eget magasin Aarhus Panorama skriver vi indlevende tekster som begejstrer og formidler. Til print skriver vi artikler og tillæg, blandt andet 12 sider U-days-tillæg for Jylland Posten. Til web er det forfatning af weboptimerede tekster, her har vi fx skrevet teksterne på Bone’s Restauranternes hjemmeside.

Reklamefilm

Med levende billeder forstærker du dit budskab til målgruppen. Om så reklamen skal bruges i fjernsynet, biografen eller på de sociale medier, hjælper vi med at filme, opsætte animationer og klippe filmen til perfektion.

En god reklamefilm kan hurtigt løbe op i budget. Men mindre kan også gøre det. Vi har lavet et par større produktioner i form af reklamefilm til TV2 for Region Syddanmark og  flere biografreklamer for Bone’s Restauranter. Til Danske Regioner forfattede vi en animationsfilm. Derudover laver vi jævnligt mindre produktioner af animerede film i Aftereffects.

Kampagner

En kampagne kan kun blive succesfuld, hvis den er planlagt og veludført. Uanset om der er tale om en kampagne på nettet, de sociale medier eller i fysisk forstand. Vi hjælper dig med alt de praktiske i forbindelse med planlægning, udarbejdelse af materialer og udførsel.

Af større kampagner vil vi fremhæve Region Syddanmark som består af reklamefilm, app, website, print, outdoor, konkurrence, merchandise og meget andet. En større landsdækkende kampagne lavede vi for Danske Regioner, hvor målet var at skabe opmærksomhed omkring Akuthjælp app’en. Af mindre kampagner kan vi nævne Bone’s Restauranter.

Magasiner og Kataloger

En af de bedste måder, hvorpå din virksomhed kan skille sig ud på, er gennem content-marketing. Eksempelvis gennem magasiner og kataloger. Grobowski har flere års erfaring med opsætning og tryk af magasiner og kataloger og leverer altid et produkt der fanger og imponerer.

Vi elsker print, så er det sagt. Magasiner, kataloger og tryksager generelt. Derfor har vi også skabt vores eget magasin Aarhus Panorama. Og så layouter vi fast magasinet Vital, som udgives af Sundhed & Omsorg, Aarhus Kommunes. Vitals oplag er 60.000 eksemplarer pr. udgivelse. Af større enkeltproduktioner har vi to gange designet VisitHerning magasin. Og på printsiden kataloger for B•Green, Munkholm, Inuacare og mange flere.

Outdoor markedsføring

Udendørs reklamer i standere og på busstoppesteder er den perfekte måde, hvorpå du kan skabe synlighed over for en stor målgruppe. Men det handler i høj grad om placering og design. Grobowski hjælper dig med at finde frem til, hvor din reklame skal være og sætte materialet grafisk op, uanset om det er bilboards, buslangsider, lysskilte, storformat-bannere, folie til facade og biler eller noget helt andet der er tale om.

Vi laver rigtigt mange facader for Bone’s Restauranter, buslangsider og lysskilte for Bazar Vest og buslangsider for LokalBolig.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er den perfekte måde, hvorpå du kan bibeholde kunderelation efter et køb eller besøg på din hjemmeside. Hos Grobowski hjælper vi dig med at planlægge, producere velskrevet indhold og opsætte nyhedsbrevet grafisk for derved at skabe værdi for din kunde og i sidste ende din virksomhed.

Hver uge sender vi nyhedsbreve ud for Bone’s Restauranter og Aarhus Panorama. Bone’s Restauranter alene har flere end 200.000 modtagere. Vi har desuden designet nyhedsbrev.skabeloner for Det Etiske Råd, KLF, Kirke & Medier, BGreen og iKontrol.

Emballage

Uanset hvilket form for produkt, din virksomhed forhandler, er det vigtigt at have et unikt udtryk, der skiller sig ud. Designet skal være lækkert og afspejle dit produkt, om end det skal udtrykke kvalitet, miljøvenlighed eller noget helt tredje. Grobowski hjælper dig med at designe emballagen, så den tager udgangspunkt i dine ønsker.

Grobowski har blandt andet designet emballage til Falengreens Iceshots, etiketter til Gasthaus som er en serie økologiske sodavand, etiketter for De Jyske Bryghuse og emballage til Inuacare.

Sociale Medier

Flere end fem millioner danskere har i dag en profil på de sociale medier. Vejen til dine kunder er blevet kortere, men ikke nødvendigvis lettere. Hver dag tilgår brugerne millioner af informationer, og det er svært at skille sig ud hos målgruppen. Vi hjælper dig med at skabe en tilstedeværelse på de sociale medier, hvor du skiller dig ud.

Vi administrerer blandt andet Bone’s Restauranternes Facebooksider, som tæller en større hovedside og ca. 20 lokale sider med flere end 100.000 følgere. Her poster vi relevant indhold, konkurrencer, tilbud og så sætter vi målbare kampagner op. Når det kommer til opslag har vi designet rigtigt mange Facebook-grafikker til vores kunder: Inuacare, Aarhus Kommune, Loco, Bakken Bears, Aarhus Panorama og mange flere.

Workshops

Sammen tager vi skridtet for at udvikle din virksomheds tilstedeværelse. Gennem en række møder og konkrete handlingsplaner, når vi frem til en løsning, der er skræddersyet dine omstændigheder.

Workshops er gode til at komme ind under huden på vores kunder, hvordan de tænker og hvilke udfordringer de har. Når vi kaster os over en større opgave gør vi det oftest efter en workshop med kunden. Enten et par timer eller en hel dag. Vi har lavet workshops med Det Etiske Råd, Skov, Aarhus Kommune, Kranz for blot at nævne nogle stykker.

Peder van der Schaft
Bureauchef / partner
peder@grobowski.dk

Brug for et reklamebureau som skaber resultater? Book et møde og lad os få en snak – det koster ikke noget. Ring til Peder på 30223344