1. december 2017

Livet som praktikant i Grobowski

Gennem tiden har vi her hos Grobowski haft mange dygtige praktikanter, og vi søger hele tiden nye talenter. Seneste skud på stammen var vores grafiske praktikant Heidi Larsen, der som en del af hendes uddannelse, Visual Fashion Communication på VIA design, var i skarp træning hos os.

LÆS MERE

12. oktober 2017

Silvan i Børsen, JP og Berlingske

Hos Grobowski hjalp vi Silvan med pressearbejdet, hvilket blandt andet resulterede i medieomtale i flere af de største landsdækkende aviser herunder Børsen, Berlingske og Jyllands-Posten samt en række relevante fagmedier.

LÆS MERE

13. juni 2017

Pressalit kom i TV2 Østjylland

Hos Grobowski er vi dygtige til at få de tankevækkende historier fortalt i medierne. Vi hjalp Pressalit med pressearbejdet, og resultatet blev blandt andet et indslag i TV2 Østjylland samt omtale i regionale og lokale dagblade.

LÆS MERE

5. april 2017

Styrk din profil med grafisk design

Uanset om du ønsker at skabe grafisk indhold til en reklame, sociale medier eller et magasin, er grafisk design et effektivt virkemiddel. Men det er ikke nemt.

LÆS MERE

20. februar 2017

8 gode råd til presse-strategien

Vi har et indgående kendskab til medierne og de faldgruber, der er ved udformningen af en pressemeddelelse og den efterfølgende mediekontakt. For at give dig et simpelt overblik over de vigtigste ting, har vi samlet 8 gode råd til at opnå den rette pressestrategi.

LÆS MERE

23. januar 2017

Sådan finder du den gode PR-historie

De fleste tror, at det er helt ude af deres hænder, om deres historie bliver udvalgt af journalisten. Men sådan er det bestemt ikke.

LÆS MERE

7. januar 2017

Grafisk designer/ art director søges

Vi søger lige nu en grafisk designer/art director, som kunne tænke sig at blive en del af et kreativt bureau, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du får stor indflydelse på din hverdag og de projekter, du arbejder på.

LÆS MERE

17. juli 2016

Stærk grafisk identitet til Det Etiske Råd

Når komplekse emner skal formidles, kræver det enkle og letforståelige rammer. De rammer har vi skabt. En stærk grafisk identitet udfoldet på en responsiv hjemmeside.

LÆS MERE